Doug Polk lijkt de laatste tijd een beetje moe te zijn teworden van zijn constante verbale aanvallen op Daniel Negreanu’s karakter. Hij is overgegaan op het via social media aanvallen van playboy Dan Bilzerian en zijn pokervaardigheden en wilde verhalen over zijn grote succes wat betreft het investeren in de crypte currency wereld. Op zijn zachtst gezegd is het er bijzonder ruig aan toe gegaan tussen de twee heren via twitter.

Dan Bilzerian kwam terecht in een verhitte discussie met Dough Polk op Twitter over zijn pokerspel en vaardigheden op de crypto currency markt.
De ruzie begon toen Dan Bilzerian, met zijn 1,4 miljoen twitter volgers, een ogenschijnlijk stukje informatie had gedeeld. Dan Bilzerian, die beweert dat hij 50 miljoen dollar heeft gewonnen met poker, heeft de pech dat deze bewering nooit volledig is bewezen. Nu staat hij tegenover Polk, die wel aantoonbaar tegenover het publiek meerdere miljoenen heeft weten te winnen in live pokerwedstrijden. Beiden zijn vurig als het gaat om de mogelijkheden in de crypto markt.

De waarde van 1 Bitcoin heeft haast 20.000 dollar bereikt in December. Dit was een recordwaarde voor de virtuele munteenheid. Bitcoin heeft echter sindsdien een behoorlijke duik gemaakt en was nog “maar” 8.800 afgelopen dinsdagmorgen. Polk is duidelijk erg handig wat betreft hierop inspelen, maar Dan Bilzerian houdt ervan om aan de wereld te verkondigen dat hij overal net op tijd bij is geweest en nu weer opnieuw wil gaan investeren omdat hij verwacht dat de prijs weer omhoog zal gaan binnenkort.

Nadat Polk openbaar zijn vraagtekens heeft gezegd bij het gedrag van Bilzerian rond zijn crypto strategie, ging het al gauw mis tussen de twee pokerspelers. Dan Bilzerian houdt ervan om luid en duidelijk te zijn en legde uit dat het doel is van poker om zoveel mogelijk geld te winnen, en dat zijn strategie is dat iedereen denkt dat hij eigenlijk slecht is. Polk’s reactie is voor Dan Bilzerian een bewijs van dat hij het juist goed doet.

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste artikelen omtrent luxury? Schrijf je dan nu in!

Naam

Email